Jakosuo yrityksenä

60 Vuoden kokemuksella Tampereen markkina-alueella. Asiakkaanamme saat parasta mahdollista palvelua.

Meihin on luotettu jo lähes 60 vuoden ajan. Kuulumme Suomen Kiinteistönvälittäjäliittoon (SKVL), ja yrityksemme on sitoutunut noudattamaan Hyvää Kiinteistönvälitystapaa.

Olemme Tampereen alueen vanhin toiminnassa oleva kiinteistövälitystoimisto, perheyritys, jonka erityisosaamista on kiinteistönvälitys, asuntokauppa, tonttivälitys, vapaa-ajanasuntokauppa sekä myös kiinteistöjen ja asuntojen arvonmääritys. Asiakkaanamme saat parasta mahdollista palvelua.

HISTORIAN HAVINAA

  • 1955 Johannes Jakosuo perusti yhdessä veljensä Yrjön kanssa kiinteistötoimisto Jakosuon Ainanlinnan piharakennukseen.
  • 1958 veljesten tiet erosivat. Yrjö lähti Australiaan ja palasi sittemmin Jyväskylään, johon perusti Kiinteistötoimisto Yrjö Jakosuon. Johannes Jakosuo perusti 1958 Kiinteistötoimisto J. Jakosuo Ky:n, ja sillä nimellä olemme toimineet tuosta vuodesta alkaen.
  • 1960-luku toi muutoksia. Toimintaa kasvatettiin, ja toimisto siirtyi Commercen taloon. 1966 Riitta Jakosuo aloitti kiinteistövälittäjänä. Samana vuonna perustettiin myös Tampereen seudun kiinteistövälittäjät ry, jonka perustajajäsenenä ja kantavana voimana Johannes Jakosuo toimi alusta alkaen. Johannes Jakosuo toimi aktiivisesti myös Suomen Kiinteistövälittäjäliitossa ja oli vaikuttamassa moniin kiinteistövälitysalan muutoksiin.
  • 1970-luvulla siirryttiin Ruuskasen-taloon ja sieltä takaisin 1974 Ainanlinnaan, jossa edelleen toimimme.
  • 1985 Kristiina Jakosuo tuli yhtiöön osakkaaksi. Kristiina valmistui oikeustieteen kandidaatiksi 1994 ja suoritti LKV-tutkinnon vuonna 1995.
  • 2014 Jakosuo löysi uudet, toimivat ja viihtyisät toimitilat Kuninkaankadun alkupäästä, idyllisen ja historiallisen Finlaysonin alueen laidalta.
  • 2017 Jakosuon Juha P. Järvinen valittiin Suomen Kiinteistönvälittäjien varapuheenjohtajaksi.


Olemme nähneet asuntokaupassa useita lainsäädäntömuutoksia ja asuntokaupan kehityksen, yleiset talouden ylä-ja alamäet, lamat ja nousut, markkinoinnin muutokset, internetin tulon ja paljon muuta yli 60 vuoden ajalta. Olemme siis Tampereen seudun vanhin ja kokenein toiminnassa oleva kiinteistövälitysliike.

Jatkamme asiakkaiden luottamuksen turvin kohti tulevaisuutta.

 

OTA YHTEYTTÄ